Bio

Ik ben in 1992 afgestudeerd als Docerend- en Uitvoerend Musicus aan het toenmalige Brabants Conservatorium (nu: Fontys AMPA).

Mijn hoofdvak was klassiek slagwerk, met als bijvak drums.

Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met lesgeven bij diverse verenigingen, en werd ik vaste remplaçant in Het Brabants Orkest (nu: Philharmonie Zuid-Nederland).

Gedurende mijn opleiding, en daarna, heb ik me intensief beziggehouden met de klassieke kant van het slagwerk. Remplaceren in diverse nederlandse orkesten en ensembles, slagwerkensemble ATTACCA en op alle mogelijke manieren waar er maar een slagwerker nodig was.

 

Mijn eerste aanstelling als docent, kreeg ik aan de regionale muziekschool in Vught, gevestigd in Theater De Speeldoos (enige tijd later MIK).

Vanaf die tijd ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het drummen.

Ik vind het noodzakelijk om als docent ervaringen uit de praktijk mee te nemen in je lessen, dus ben ik ook actief als drummer in diverse bands.

 

Ook begon ik na mijn afstuderen met doceren aan het Brabants Conservatorium.

Eerst als docent orkest-spel, later werd dat docent steunvak klassiek- slagwerk, en nu geef ik de hoofdvakstudenten drums, kleine-trom en techniek lessen.

Daarnaast geef ik de studenten AME (Academie Muziek Educatie) musiceer-vak drums, en verzorg ik de methodieklessen voor slagwerkers en drummers. 

 

 

HUIDIGE WERKZAAMHEDEN.

 

Tot op de dag van vandaag ben ik werkzaam als docent, drummer en slagwerker.